Mágicas Navidades, cel mai mare Parc tematic de Crăciun din Spania, în Recinto Ferial din Torrejón de Ardoz

Mágicas Navidades, cel mai mare Parc tematic de Crăciun din Spania, în Recinto Ferial din Torrejón de Ardoz-1

Torrejón de Ardoz, 02 decembrie 2022. Cel mai mare Parc tematic de Crăciun din Spania se găsește în Recinto Ferial și își deschide porțile până la 6 ianuarie 2023. Torrejón de Ardoz este prima Capitală Europeană a Crăciunului și, chiar mai mult, atracțiile sale de Crăciun poartă distincția de Festival de Interes Turistic (Fiesta de Interés Turístico) pentru calitatea, originalitatea și patrimoniul cultural la care au contribuit cele mai prestigioase companii cu tematică de Crăciun la nivel național, european și asiatic, conform unui comunicat al primăriei orașului Torrejón de Ardoz.

În acest parc, vizitatorii se pot bucura de atât de uimitoarele și extraordinarele spectacole, cum ar fi Ice Festival (Festivalul de Gheață), care este primul Festival Internațional de Sculpturi în Gheață, cu cea mai mare expoziție de figuri de gheață din Europa, oferind un spațiu interactiv cu sculpturi de gheață de-a lungul unui tur într-o lumea de gheață, unde se poate verifica transparența, fragilitatea, simplitatea și puritatea apei înghețate, tur care va lăsa o amintire unică și de neuitat vizitatorilor, într-un spațiu creat de unii dintre cei mai buni sculptori în gheață din lume. Ca o completare, vor fi prezenți Producătorii de Zâmbete, creatori ai prestigioaselor spectacole de Crăciun, care au marcat o tendință în ultimii ani, cum ar fi Circul de Gheață, Circul Magic, Clovnii sau Circlassica. Câștigătoare a Festivalului de Gheață a fost sculptura „Invazia dimensiunilor”, a reprezentantei Canadei. Pentru a beneficia de această experiență, cei care au domiciliul înregistrat în Torrejón de Ardoz, au o reducere de 10% din prețul biletelor, față de restul publicului.

Rezervă biletele de intrare aici:
https://entradasmagicasnavidades.com/eventos-especiales.

Parcul Mágicas Navidades este situat într-unul dintre principalii „plămânii verzi” din Torrejón de Ardoz, un mediu natural minunat, cu numeroși copaci și plante, pajiști cu iarbă și un lac, un cadru ideal pentru a vă bucura de cea mai imersivă experiență de Crăciun pe care ați avut-o vreodată. Prin vizitarea acestui parc, într-un spațiu sigur, în aer liber și cu o capacitate limitată, vă veți bucura de spectacole la fel de minunate și extraordinare, precum strălucita expoziție muzicală de lumini a Porții Magice, de eleganța și excelența expoziției unice a unor statui reprezentative culturii spaniole – Meninas de Adviento, de spectaculoasele Animale iluminate de pe Arcă sau Multiversul galaxia + super eroii, și, bineînțeles, de Spectacolul mult îndrăgitelor personaje infantile Guachis ale acestui parc tematic de Crăciun, printre altele.

Mágicas Navidades, cel mai mare Parc tematic de Crăciun din Spania, în Recinto Ferial din Torrejón de Ardoz-2

Foto: www.ayto-torrejon.es

Scroll to Top