Duminică, 5 martie: Românii din Spania vor sărbători la Festivalul Mărțișorului în Torrejón de Ardoz, Madrid

Duminică, 5 martie Românii din Spania vor sărbători la Festivalul Mărțișorului în Torrejón de Ardoz, Madrid-banner

Duminică, 5 martie 2023, sărbătorim împreună Ziua Femeii & Mamei la Festivalul Mărțișorului, la Madrid, în Spania!

Vă așteptăm cu mare drag, să ne adunăm în număr cât mai mare pentru a petrece împreună la Festivalul Mărțișorului, în Recinto Ferial din Torrejón de Ardoz, pe C. de Minotauro, nr. 20, 28850, Madrid, începând cu ora 12.00!

Ne bucurăm de muzica pe placul sufletului nostru și de preparatele tradiționale românești după care ducem dorul, alături de mari artiști, precum: Constantin Enceanu, Angela Rusu, Alexandru Brădățan, Andreea Haisan, Paul Ananie, Gabriela Rogoz, Formația Bebe de la Alba și mulți alții!

Cu această ocazie, la Târgul de produse tradiționale românești veți putea consuma cele mai gustoase preparate tradiționale românești, mici tradiționali românești, alte preparate din carne rumenite la grătar și mâncăruri după rețete din gastronomia românească, alături de multe alte prăjituri tradiționale românești.

Intrarea este liberă!

La început de primăvară, să ne bucurăm împreună de folclorul autentic românesc, în cadrul unui concert extraordinar, alături de flori alese din muzica populară românească. Luna martie ne aduce, ca de fiecare dată, prilejul de a ne bucura de un nou început, de sosirea primăverii și sărbătorirea celor mai delicate făpturi din viața tuturor: La mulți ani Femei! La mulți ani iubite Mame!

Organizator: Uniunea Muncitorilor Români!

Sponsori: Carmangeria Românească, Mezel Boieresc, Midcar și Logistica Neluțu Moise

Colaboratori: Wagner, Agua Kangen Aragon, Nelu Bârsan și Primăria din Torrejón de Ardoz.

Parteneri media: Ziarul Periodico El Rumano și Radio Românul

Duminică, 5 martie Românii din Spania vor sărbători la Festivalul Mărțișorului în Torrejón de Ardoz, Madrid-1
Scroll to Top