Concurs de Ziua Limbii Române pentru copii români rezidenți în diaspora

Concurs de Ziua Limbii Române pentru copii români rezidenți în diaspora

Cu ocazia Zilei Limbii Române, sărbătorită an de an în data de 31 august, Asociația Uniunea Muncitorilor Români, cu sprijinul Departamentului pentru Românii de Pretutindeni, organizează concursul Ziua Limbii Române în cadrul proiectului PROMOVAREA CULTURII ROMÂNE 2023, conform contractului de finanțare nerambursabilă NR. DRP/C/126/21.07.2023.

La acest concurs se pot înscrie copii români rezidenți în diaspora, cu vârsta cuprinsă între 6 și 16 ani. Înscrierea copiilor în concurs o va face unul dintre părinți prin trimiterea fișei de înscriere și a materialului video corespunzător, necesar pentru participarea în concurs.

DESCARCĂ AICI FISA DE ÎNSCRIERE.

Perioada înscrierii în concurs este din data de 15 august 2023 până la data de 25 august 2023, inclusiv. Participarea la concurs este gratuită, fără taxă de înscriere.

În materialul video concurentul/a va trebui să recite o poezie sau parte dintr-o poezie, să citească parte dintr-o poveste sau să explice de ce este importantă pentru el/ea limba română. Dacă va recita o poezie sau va citi dintr-o poveste, la începutul filmării trebuie să se specifice titlul poeziei/poveștii și autorul acesteia. 

Materialul filmat trebuie să fie în limba română, nu se acceptă materiale în alte limbi.

Valoarea totală a premiilor acordate va fi de 405 euro, repartizați după cum urmează:

–        Trei premii cu o valoare de 135 euro fiecare.

Premiile vor fi acordate în funcție de numărul de reacții „ÎMI PLACE” și „ADOR” acordate materialelor video de pe pagina de Facebook Uniunea Muncitorilor Români, începând cu data de 25 august 2023, data publicării materialelor pe pagina de Facebook a Organizatorului concursului, până la data de 30 august 2023. Câștigătorii se vor anunța pe pagina de Facebook a organizatorului la data de 31 august 2023, de ZIUA LIMBII ROMÂNE. 

Mai multe informații pe email: uniuneamuncitorilorromani@gmail.com

sau pe pagina de Facebook Uniunea Muncitorilor Români

Mult succes, tuturor!

VEZI AICI REGULAMENTUL CONCURSULUI.

Concurs de Ziua Limbii Române pentru copii români rezidenți în diaspora

Concurs-de-Ziua-Limbii-Romane-pentru-copii-romani-rezidenti-in-diaspora-afis-banner
Scroll to Top