4 noiembrie 2023, Córdoba – Atelierul DEZBATERI: COMUNITATEA ROMÂNILOR DIN SPANIA

4 noiembrie 2023 - Atelierul DEZBATERI COMUNITATEA ROMÂNILOR DIN SPANIA

Federația Asociațiilor de Români din Andaluzia FARA împreună cu RADIO ROMÂNUL organizează sâmbătă, 4 noiembrie 2023, atelierul DEZBATERI: COMUNITATEA ROMÂNILOR DIN SPANIA, cu accent pe comunitatea românilor din Andaluzia, se anunță într-un comunicat de presă.

Dezbaterea va avea loc, pe 4 noiembrie 2023, în Comunitatea Andaluzia, Centro Cívico Arrabal del Sur, Calle Santo Domingo de Guzmán 14009, Córdoba, cu începere de la ora 10:00 până la ora 20:00.

Acest atelier este parte integrantă a Proiectului DEZBATERI: COMUNITATEA ROMÂNILOR DIN SPANIA, desfășurat de Federația FARA împreună cu Radio Românul – TEIAMEDIAAsociația Uniunea Muncitorilor Români, Asociația TRAIAN și Asociația româncelor din Córdobaproiect finanțat de DEPARTAMENTUL PENTRU ROMÂNII DE PRETUTINDENI, GUVERNUL ROMÂNIEI

Obiectivul principal al acestui proiect este consolidarea coeziunii și diversității sociale prin identificarea căilor de participare a diasporei române atât la viața politică, economică și socială a României, cât și a Spaniei.

La acest atelier sunt invitate autorități publice din Comunitatea Andaluzia și din România, reprezentanți ai asociațiilor de români cu activitate în Comunitatea Andaluzia și membri deosebiți ai comunității românilor din Spania. 

Acest atelier va fi moderat de dna. Irina Bichis Sîntimbreanu, ziaristă, realizatoare de programe în cadrul RADIO ROMÂNUL. 

Dezbaterea poate fi urmărită în direct pe rețelele sociale ale Radio Românul și ale Federației FARA. 

Pentru participare: fedrumanosandalucia@gmail.com.

GABRIELA STAN

Președinta Federația FARA

4 noiembrie 2023 - Atelierul DEZBATERI COMUNITATEA ROMÂNILOR DIN SPANIA-afis
Scroll to Top